Κ. Γιαννόπουλος για την τραγωδία με το αγοράκι: Δεν συνδέουμε την ενημέρωση που λάβαμε με το περιστατικό (VIDEO)

Κ. Γιαννόπουλος για την τραγωδία με το αγοράκι: Δεν συνδέουμε την ενημέρωση που λάβαμε με το περιστατικό (VIDEO)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο πρόεδρος του οργανισμού "Χαμόγελο του Παιδιού" Κώστας Γιαννόπουλος για την τραγωδία με το 2,5 ετών αγοράκι.

"Η μόνη δυνατότητα που έχουμε, και υποχρέωση, είναι να διαδιβαστεί στην Εισαγγελέα Ανηλίκων και αυτή ζητεί έρευνα από την αρμόδια υπηρεσία έρευνας ή την αστυνομία αν πρόκειται για άλλη ενέργεια. Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν ενημερώνεται, δεν απαιτείται να ενημερωθεί και ενημερωνόμαστε μόνο όταν υπάρχει εντολή για προστασία του παιδιού ή όταν υπάρχει κατάσταση δύσκολη. Εμείς δεν συνδέουμε την ενημέρωση που λάβαμε με το περιστατικό" σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος μεταξύ άλλων.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις