Ο Νίκος Αναστόπουλος ξέσπασε ξανά: «Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ»

Ο Νίκος Αναστόπουλος ξέσπασε ξανά: «Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ»Νίκος Αναστόπουλος: Μίλησε στο ONE για την σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθης ενώ διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα αλλά και πότε θα αποφανθεί η αρμόδια επιτροπή.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε παράλληλα πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ και πως ακόμη και στο 90′ θα έβαζε το γκολ αν χρειαζόταν.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Τι να δω; Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Στο 80 και στο 90 θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε χρόνια στην μπάλα, γίνεται να μας λένε τέτοια τώρα… Στο 90΄ θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ. Βεβαίως, έκανε φάσεις, θα έμπαινε το γκολ. Μην κουραζόμαστε τζάμπα για τέτοιο θέμα. Θα πρέπει η Επιτροπή να συνεδριάσει ταχύτατα και να πάρει απόφαση. Θα περιμένουμε τα πλέι οφ για να βγει η απόφαση; Η όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα ; Γιατί αυτό συνηθίζεται εδώ. Να βγαίνουν αποφάσεις όταν τελειώνουν τα πρωταθλήματα. Τότε δεν έχει νόημα. Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο ομάδα που να αγοράσει το προπονητικό κέντρο άλλης ομάδας. Πουθενά στον κόσμο. Βρείτε μου μία ομάδα που το κάνει αυτό. Και όμως για ορισμένους είναι ψιλά γράμματα».

Να σημειωθεί πως ο Αναστόπουλος ήρθε ξανά σε κόντρα για το επίμαχο θέμα με τον Γιώργο Μίνο στην "Αθλητική Κυριακή".

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις