Μάριος Λώλος: Τα ΜΑΤ δρουν ατιμώρητα και το ξέρουν

«Εμείς λέμε την είδηση με φωτογραφίες που έχουν ονοματεπώνυμο και λογοδοτούμε στην κοινωνία. Τα ΜΑΤ δρουν ατιμώρητα και το ξέρουν, το πολύ πολύ να γίνει ΕΔΕ. Ο Μανώλης Κυπραίος που έχασε την ακοή του από την επίθεση των ΜΑΤ λέει πως ΕΔΕ σημαίνει ‘Εμείς Δεν Ευθυνόμαστε’». Ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος, με αφορμή τις φωτογραφίες – ντοκουμέντο της Τατιάνας Μπόλαρη μετά την πορεία της 6ης Δεκέμβρη, μίλησε στις «Ιστορίες που γράφουν..
Ιστορία» Στο Κόκκινο, με την Τζούλυ Τσίγκα.
Αναλυτικά ο Μάριος Λώλος είπε "Στο Κόκκινο" και στην Τζούλυ Τσίγκα:
Οι φωτογραφίες μας έχουν ονοματεπώνυμο, υπακούουν σε όλους τους κανόνες δεοντολογίας και απλά λένε την είδηση. Αυτή είναι η διαφορά τους από ερασιτεχνικές φωτογραφίες ή βίντεο, που – όμως – μπορεί επίσης να είναι αποκαλυπτικά.
Όταν αστυνομικός είχε χτυπήσει την Τατιάνα (Μπόλαρη), κάναμε εμπάργκο στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, οπότε μας κάλεσε σε συνάντηση. Σε μια πιο χαλαρή κουβέντα, λοιπόν, μας είπε ότι οι αστυνομικοί των ΜΑΤ βλέπουν τις φωτογραφικές μηχανές μας σαν εν δυνάμει φονικά όπλα(!).
- διαβάστε τη συνέχεια στο μπλογκ agitatoras EΔΩ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις