Ε.Π.Σ. Σερρών: Η κλήρωση έβγαλε πρόωρο τελικό

Ε.Π.Σ. Σερρών: Η κλήρωση έβγαλε πρόωρο τελικό

Ένας πρόωρος τελικός είναι πιθανό να διεξαχθεί στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών όπως βγήκε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.

Ο νικητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός Ροδόπολης-Δόξα Κάτω Καμήλας για την 4η φάση του κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Απόλλωνα Παραλιμνίου σε δύο παιχνίδια. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι Πυθαγόρας Καλών Δένδρων-Serres 1800.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών είναι:  

Ολυμπιακός Ροδόπολης ή Δόξα Κάτω Καμήλας – Απόλλων Παραλιμνίου

Πυθαγόρας Καλών Δένδρων – Serres 1800

Στην ημιτελική φάση οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές, εντός και εκτός με τους αγώνες να γίνονται στα μέσα Φεβρουαρίου.  Στον τελικό προκρίνεται η ομάδα που θα συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς και στους δύο αγώνες και σε περίπτωση ισοβαθμίας κριτήριο λαμβάνεται η διαφορά των τερμάτων που έχει κάθε ομάδα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Τα εκτός έδρας τέρματα δεν προσμετρώνται διαφορετικά. Αν οι ομάδες έχουν ίσους βαθμούς και ίσα τέρματα τότε θα ακολουθηθεί η διάταξη της παργ. 9 του άρθρου 20 του ΚΑΠ (παράταση μισής ώρας και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος πέναλτι) και οι νικητές πλέον θα αγωνισθούν στον τελικό.

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις