Μυρτώ Αλικάκη : Η φωτογραφία που ξετρέλανε το Instagram

Μυρτώ Αλικάκη : Η φωτογραφία που ξετρέλανε το InstagramΗ δημοφιλής ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός φαίνεται πως διαθέτει και το χάρισμα της επικοινωνίας.

Ενεργή στα social media, η Μυρτώ Αλικάκη ανεβάζει συχνά στα social media φωτογραφίες με στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Το τελευταίο «χτύπημα» από την Μυρτώ Αλικάκη ήρθε μέσα από μία φωτογραφία της από το παρελθόν, που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Η Μυρτώ Αλικάκη ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της από το 1998, όταν έπαιζε στην ταινία «Black Out» του Μενέλαου Καραμαγγιώλη.

Η Ελληνίδα ηθοποιός στη φωτογραφία έχει μαύρα μαλλιά, σε κοντό καρέ και είναι 26 ετών.

Το στιγμιότυπο είναι από μια ερωτική σκηνή με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Στην ταινία «Black Out» έπαιζαν επίσης ο Άλκης Κούρκουλος και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Όπως ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που η Μυρτώ Αλικάκη δημοσίευσε στο επίσημο προφίλ της στο Instagram τη φωτογραφία, οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».

H ταινία του Μενέλαου Καραμαγγιώλη «Black Out» χαρακτηρίστηκε ως «η πρώτη γνήσια μεταμοντέρνα ελληνική ταινία που χρησιμοποίησε αριστοτεχνικά κάθε κινηματογραφική τεχνική και στο σενάριο και στην εικόνα».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μυρτώ Αλικάκη και ξετρέλανε το Instagram:

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις