Η Μαριάννα Ντούβλη δέκα χρόνια μετά: Με κόκκινα μαλλιά και πιο αδύνατη από ποτέ (φωτο)

Η Μαριάννα Ντούβλη δέκα χρόνια μετά: Με κόκκινα μαλλιά και πιο αδύνατη από ποτέ (φωτο) Μετά την… κινηματογραφική της επιτυχία μία περίπου δεκαετία πριν, η Μαριάννα Ντούβλη εξαφανίστηκε από το προσκήνιο.  Πέρασαν χρόνια μέχρι να την ξαναδούμε σε φωτογραφίες περιοδικών, με την ίδια να… τα αλλάζει όλα και να μας ξαφνιάζει με την επανεμφάνισή της μερικά χρόνια πριν.

Ωστόσο, την εποχή που είχε εξαφανιστεί από τα Μέσα είχε τολμήσει μία αλλαγή που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε. Την περίοδο που έχανε κιλά -πολλά κιλά για να ακριβολογούμε- κυκλοφορούσε ως κοκκινομάλλα, με αποτέλεσμα δύσκολα να μπορεί κανείς να την αναγνωρίσει. 

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν τη βλέπουμε εντελώς αγνώριστη, σε μία περίοδο που η ίδια προσπαθούσε να πετάξει από επάνω της τη «ρετσινιά» των ταινιών που σόκαραν το ελληνικό κοινό.

Πώς βρίσκετε την αδύνατη, κοκκινομάλλα Μαριάννα;


 
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις