Δράμα: Φιλανθρωπική δράση της ΝΟΔΕ

Δράμα: Φιλανθρωπική δράση της ΝΟΔΕ

Η ΝΟΔΕ Δράμας και οι ΔΗΜΤΟ, στο πλαίσιο στήριξης κοινωνικών φορέων του Νομού μας, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ένωση Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, φιλανθρωπική δράση με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξη των οικονομικά αδυνάτων οικογενειών της περιοχής μας.

Ως χώρος συγκέντρωσης των τροφίμων, που με αγάπη θα προσφέρουν οι συμπολίτες μας, ορίζεται το περίπτερο της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, στο χώρο της Ονειρούπολης. (Το περίπτερο βρίσκεται δίπλα στο γεφυράκι που οδηγεί στα ΚΤΕΛ) Τη διανομή των τροφίμων που θα συγκεντρωθούν, θα αναλάβει η Ένωση Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, ο μεγαλύτερος εθελοντικός φορέας της περιοχής μας που αποτελεί φάρο ελπίδας για εκατοντάδες οικογένειες της περιοχής μας. Η φιλανθρωπική δράση θα ξεκινήσει στις 19 Δεκεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2019. Ώρες συλλογής τροφίμων από τις 12.00 το μεσημέρι έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις