Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία του Συντονισμού Συλλογικοτήτων έξω από τη ΔΕΗ για τη διακοπή ρεύματος σε άπορη οικογένεια

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία του Συντονισμού Συλλογικοτήτων έξω από τη ΔΕΗ για τη διακοπή ρεύματος σε άπορη οικογένεια

Συγκέντρωση διαμαρτυρία πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτητων Θεσσαλονίκης.

Τα άτομα συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κτήριο της ΔΕΗ δυτικής Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαμαρτυρηθουν για την κατάσταση που επικρατεί σε αρκετές ελληνικές οικογένειες, με τη διακοπή ρεύματος σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, η σημερινή συγκέντρωση αφορά μια οικογένεια στα Διαβατά, στην οποία κόπηκε το ρεύμα με τη δικαιολογία πως το σπίτι είναι εγκαταλελημμένο. Να σημειωθεί ότι η γυναίκα της οικογένειας κάνει ενέσεις ινσουλίνης, ενώ το παιδί έκανε πρόσφατα μεταμόσχευση νεφρού κι ο συνταξιούχος πατέρας παίρνει μόλις 300 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Βασίλης Παρτάλης, πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων "Η Συσπείρωση" τόνισε πως "το κοινωνικό μέρισμα κόπηκε από κάποιους ανθρώπους για να δοθεί στη ΔΕΗ, η οποία, αν δεν μπορεί να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο, κακώς δόθηκε εκεί και κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό να το πάρει πίσω και να δώσει το μέρισμα εκεί που πραγματικά το έχουν ανάγκη".

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις