
Το πρώτο σποτ για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter η Γιάννα Αγγελοπούλου
Η επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου που έχει αναλάβει την διοργάνωση των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ανάρτησε το πρώτο σποτ με όνομα «Ωρα Ελλάδας ''2021''. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε.»
Το βίντεο σποτ καλεί σε συμμετοχή τους Έλληνες αλλά και να αναλογιστούμε το παρελθόν, να οραματιστούμε το μέλλον για την Ελλάδα που θέλουμε, ενώ δημοσιοποίησε και την ιστοσελίδα apply.greece2021.gr όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει εθελοντής αλλά και μπορεί να γίνει η υποβολή προτάσεων προς την Επιτροπή ΕΛΛΑΔΑ 2021, για την υλοποίηση δράσεων ή εκδηλώσεων στο πλαίσιο της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.
Πρόταση μπορούν να υποβάλουν Δημόσιοι ή Ιδιωτικοί φορείς, ενώσεις φυσικών προσώπων ή ακόμα και μεμονωμένοι ιδιώτες.
Η επιτροπή, αφού μελετήσει τις προτάσεις, εισηγείται προς το Ίδρυμα της Βουλής για τη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό κατά πόσον αυτές θα ενταχθούν στο συνολικό πρόγραμμα που διαμορφώνεται εν όψει της συμπλήρωσης των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821. Την τελική απόφαση θα την πάρει το Ίδρυμα.
Το σποτ που δημοσίευσε η Γιάννα Αγγελοπούλου
{https://twitter.com/GAngelopoulou/status/1207314663081496577}
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.