Προς ύφεση όλα τα μέτωπα πυρκαγιών στη χώρα – Υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές σε Μονεμβασιά και Κέρκυρα

  • Η φωτιά κοντά στον οικισμό στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου δεν απείλησε τον οικισμό και βαίνει προς ύφεση
  • Προς ύφεση είναι και η φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ρύζι Φαρσάλων Λάρισας
  • Η ίδια εικόνα υφίσταται για Καλάβρυτα και Λάρισα
  • Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές στον Άγιο Νικόλαο Μονεμβασιάς και στην Άφρα Κέρκυρας

Προς ύφεση βαίνουν όλα τα μέτωπα πυρκαγιών στη χώρα. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Άγιο Νικόλαο Μονεμβασιάς και στην Κέρκυρα.

Η φωτιά που ξέσπασε κοντά στον οικισμό στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου, στην Αντίκυρα Βοιωτίας, δεν απείλησε τον οικισμό και βαίνει προς ύφεση.

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 14 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα με 7 πυροσβέστες.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής σε φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή Ρύζι Φαρσάλων Λάρισας.

Κινητοποιήθηκαν 27 πυροσβέστες, 6 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ ήδη και αυτή η φωτιά βαίνει προς ύφεση.

Η ίδια εικόνα υφίσταται για Καλάβρυτα και Λάρισα, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές στον Άγιο Νικόλαο Μονεμβασιάς και στην Άφρα Κέρκυρας.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις