Οι swingers επιστρέφουν στην Κρήτη για πάρτι οργίων και το 2020 – Οι τιμές και τα πακέτα (video)

Το 2020 είναι πια εδώ και οι swingers από όλο τον κόσμο ετοιμάζονται να επιστρέψουν και φέτος στην Κρήτη τον μήνα Μάιο, με στόχο να ζήσουν έντονες σεξουαλικές εμπειρίες που διαρκέσουν πέντε νύχτες.

Το ταξίδι που τείνει να γίνει θεσμός καθώς θα πραγματοποιηθεί για 6η φορά, οργανώνεται από το γραφείο SDC που εδρεύει στην Ολλανδία και ειδικεύεται σε πακέτα διακοπών για swingers.

SDC takes you to CRETE, Greece.

#CRETE 07 – 12 MAY 2020(5 NIGHTS )http://bit.ly/SDCCreteFbAre you feeling adventurous? Our all-inclusive, luxury event resort in the Mediterranean is perfect for lifestylers and without a doubt one of the sexiest destinations, Crete. Pre-book your stay here: http://bit.ly/SDCCreteFb

Gepostet von SDC.com am Montag, 6. Januar 2020

Το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνουν οι swingers θα είναι αποκλειστικά κλεισμένο για εκείνους, ενώ οι «καυτές» διακοπές τους θα διαρκέσουν από τις 7 έως και τις 12 Μαΐου.

Οι τιμές για τους swingers χωρίζονται σε τρία πακέτα, ανάλογα με την τιμή του δωματίου. Το Superior κάνει 2.498 ευρώ για το διάστημα αυτό, η τιμή της Junior Suite ανέρχεται στα 3.998 ευρώ, ενώ το δωμάτιο που διαθέτει ιδιωτική πισίνα κοστίζει 4.998 ευρώ.

Στις τιμές περιλαμβάνονται όλα τα γεύματα της ημέρας σε μπουφέ και η είσοδος στο playroom, το οποίο θα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Καθημερινά θα πραγματοποιούνται πάρτι με DJs, ενώ στην τιμή του πακέτου περιλαμβάνεται και η είσοδος σε θεαματικά events που θα γίνονται κάθε βράδυ.

Πηγή: Οι swingers επιστρέφουν στην Κρήτη για πάρτι οργίων και το 2020 – Οι τιμές και τα πακέτα (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις