«Δύσκολη εξίσωση η άρση του lockdown» – Αύξηση θανάτων και νέων κρουσμάτων (video)

«Δύσκολη εξίσωση η άρση του lockdown» – Αύξηση θανάτων και νέων κρουσμάτων (video)

Τέσσερα «κλειδιά» θα ανοίξουν το δρόμο για να αρθούν σταδιακά τα περιοριστικά μέτρα. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει παράταση και μετά την 7η Δεκεμβρίου, αναλόγως με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας. Αύξηση των θυμάτων του κορονοϊού σε τριψήφιο νούμερο αλλά και άνοδο των νέων κρουσμάτων στην Ελλάδα δείχνουν τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ. Μέσα σε ένα 24ωρο, 111 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, καταγράφηκαν 2.199 νέες μολύνσεις, ενώ 596 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Η πίεση στις μονάδες εντατικής της Βόρειας Ελλάδας συνεχίζεται παρότι ο αριθμός των κρουσμάτων μειώνεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η Πιερία, καθώς το επιδημιολογικό φορτίο δεν παρουσιάζει την αναμενόμενη μείωση.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις