Σ. Πρωτοψάλτης: Με το ΟΑΕΔapp όλος ο ΟΑΕΔ βρίσκεται στο χέρι του πολίτη (video)

Σ. Πρωτοψάλτης: Με το ΟΑΕΔapp όλος ο ΟΑΕΔ βρίσκεται στο χέρι του πολίτη (video)

Σε λειτουργία έθεσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) τη νέα εφαρμογή ΟΑΕΔapp, όπου οι πολίτες μπορούν να την κατεβάσουν στα κινητά τους τηλέφωνα και τα tablets.

Με τη νέα εφαρμογή ΟAEΔapp, περισσότερες από 40 ηλεκτρονικές υπηρεσίες είναι πλέον στα χέρια του κάθε πολίτη εύκολα, άμεσα και με ταχύτητα. Εντάσσεται δε σε μια συνολική στρατηγική του Οργανισμού, που υλοποιείται τον τελευταίο χρόνο, με στόχο τη σταδιακή ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του με αντίστοιχη μείωση των επισκέψεων στα φυσικά υποκαταστήματα.

«Με τη νέα εφαρμογή μπορεί κάποιος να εγγραφεί στο Μητρώο Ανέργων, να εκδώσει Δελτίο Ανεργίας, να ανανεώσει την Κάρτα Ανεργίας του και να ενημερώνεται άμεσα για τα νέα προγράμματα και τις δράσεις του Οργανισμού», είπε το πρωί μιλώντας στην ΕΡΤ1 ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις