Έκκληση στον κατηγορούμενο κάνει η μητέρα της Δώρας: Θα μας σκοτώσουν όλους (video)

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάνοντας έκκληση στον κατηγορούμενο να πει όλη την αλήθεια.

«Κάνω έκκληση στον κατηγορούμενο να πει όλη την αλήθεια για να προστατευθούν και τα τρία μου παιδιά. Αν λέει αλήθεια, φοβάμαι και για εμένα και για τα παιδιά μου», λέει η κυρία Γεωργία.

«Δεν πίστεψα ότι το έγκλημα είναι τυχαίο. Κατάλαβα ότι κάποιος την είχε στημένη στο παιδί μου. Δεν μπορώ να πως ότι είμαι 100% σίγουρη ότι λέει την αλήθεια, αλλά υπάρχει κι αυτή η εκδοχή. Μίλησα στον ανακριτή και είπα όσα ξέρω. Δεν πίστεψα από την αρχή ότι την λήστεψαν. Ότι σκότωσε το παιδί μου κατά αυτόν τον τρόπο για να πάρει την τσάντα. Η μόνη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο δράστης στην οικογένειά μου την οποία έχει καταστρέψει είναι να πει την αλήθεια», είπε τέλος η κυρία Γεωργία.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις