Σχεδόν εξ επαφής πυροβολήθηκε ο 56χρονος Γερμανός στη Φθιώτιδα – Τα νέα στοιχεία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος του 56χρονου Γερμανού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός εντός σε περιοχή της Αρκίτσας Φθιώτιδας.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στη Φθιώτιδα: 55χρονος Γερμανός βρέθηκε πυροβολημένος σε στήθος και κεφάλι (εικόνες – video)

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής, όπως μεταδίδει το news247.gr, πρόκειται καθαρά για εγκληματική ενέργεια και το θύμα είχε πυροβοληθεί από εξαιρετικά κοντινή απόσταση και πισώπλατα στο κεφάλι και την πλάτη, προκαλώντας διαμπερή τραύματα τα σκάγια που βγήκαν από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού του και τον θώρακα.

Μέσα στο σώμα του όμως βρέθηκαν δύο τάπες σκαγιών, που σημαίνει ότι πυροβολήθηκε δύο φορές και μάλιστα σχεδόν από τα δύο μέτρα, άρα καθαρή εκτέλεση και σε καμία περίπτωση π.χ. κυνηγετικό ατύχημα, αφού οι τάπες των σκαγιών πέφτουν στο έδαφος μετά τα δύο μέτρα από την πυροδότηση.

Από τα ευρήματα οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το θύμα σκοτώθηκε αρκετές ώρες, πριν βρεθεί από τον ηλικιωμένο που περπατούσε στην περιοχή.

Φορώντας ρούχα παραλλαγής και με φυσιγγιοθήκη στη μέση του, προφανώς είχε βγει για κυνήγι ωστόσο το όπλο του δεν βρέθηκε πουθενά.

Επίσης το γεγονός ότι πάνω του δεν βρέθηκαν χρήματα κάνουν τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν και το ενδεχόμενο της ληστείας.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες ο άνδρας δεν είχε εχθρούς στην τοπική κοινωνία, καθώς κανένας φιλήσυχος άνθρωπος.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις