«Στη φάκα» δύο άτομα για κατοχή 49 κιλών κάνναβης

Ένας 56χρονος και μία 37χρονη, συνελήφθησαν σε σπίτι στο Γαλάτσι,  από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, καθώς είχαν στην κατοχή τους 49,04 κιλών κάνναβης.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε από στελέχη του Σώματος, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, στο σπίτι τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 92 συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους δέκα κιλών και επτακοσίων τεσσάρων γραμμαρίων, 64 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους τριάντα οκτώ κιλών και διακοσίων ογδόντα επτά γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας και 2 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στο ΙΧΕ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 56χρονου, βρέθηκε μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, στη θέση της ρεζέρβας, μία πλαστική συσκευασία που περιείχε δύο συσκευασίες από αλουμινόχαρτο, με πενήντα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις