Συνελήφθησαν υπάλληλοι του «Ελ. Βενιζέλος» για συμμετοχή σε κύκλωμα δουλεμπόρων

Μετά από έρευνα της η ΕΛ.ΑΣ. για υπόθεση μεταφοράς παράνομων μεταναστών συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών που εργάζονταν στον έλεγχο επιβατών κι εισιτηρίων.

Όπως αναφέρει το tovima.gr, η έρευνα πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας και οι διωκτικές αρχές έχουν προχωρήσει στην σύλληψη άλλων 4-5 ακόμη ατόμων αραβικής καταγωγής.

Ένας εκ των συλληφθέντων θεωρείται ο οργανωτής του κυκλώματος. Είναι συριακής καταγωγής και διέμενε την τελευταία 20ετία στην Ελλάδα. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται ακόμη 2-3 άτομα.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές έχει βρεθεί κρησφύγετο των δουλεμπόρων στα νότια προάστια όπου διέμεναν προσωρινά οι λαθρομετανάστες που είχαν προορισμό χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις