Καταδικάστηκε ο τρίτος αδερφός Παλαιοκώστα από μήνυση της αδερφής του

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών και 3 μηνών σε έναν από τους αδελφούς Παλαιοκώστα, καθώς τα «έβαλε» με άλλο συγγενικό μέλος.

Η οικογένεια Παλαιοκώστα αποτελείται από πέντε αδέρφια. Τους Νίκο και Βασίλη, άλλα δύο αγόρια και μια αδερφή. Στη συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορούμενος ήταν ο τρίτος αδερφός και πολιτική αγωγή η ίδια του η αδερφή.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ο αδερφός της, που παλιότερα της είχε κάψει το σπίτι, πήγε ξανά στην οικία της και αφού δεν βρήκε τον πατέρα τους, όρμησε στην ίδια ζητώντας της χρήματα και απειλώντας της πως θα τη σκοτώσει.

Ισχυρίστηκε πως τη χτύπησε πολύ άσχημα, ενώ είχε και παλιότερα ανάλογη συμπεριφορά. Το περιστατικό, σύμφωνα με την πολιτική αγωγή, συνέβη στην Αγία Μονή Τρικάλων το 2015.

Το δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο για τρεις πράξεις: εκβίαση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή. Του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών και 3 μηνών, ωστόσο αποφασίστηκε όπως η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό όρους.

(eleftheria.gr)

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις