Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπίας Τελιγιορίδου, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ομάδα πολιτών.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα αποδοκιμασίας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Καταδικάζει η νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, στην οποία τονίζει ότι «καταδικάζει τις επιθέσεις και την άσκηση ψυχολογικής βίας σε στελέχη και στη βουλεύτρια του κόμματος».

«Η νομαρχιακή επιτροπή καταδικάζει τις επιθέσεις και την άσκηση ψυχολογικής βίας σε στελέχη και στη βουλεύτρια του κόμματος. Σέβεται τις αντίθετες απόψεις και πιστεύει στον διάλογο και την ανταλλαγή επιχειρημάτων. Οι πρακτικές των απειλών, των ανώνυμων τηλεφωνημάτων και των δήθεν αγανακτισμένων δεν πτοούν κανέναν.

Αποτελούν όμως ευθεία βολή στη ελευθερία της γνώμης, της έκφρασης και τελικά χτύπημα στην ίδια τη δημοκρατία. Η λογική των κάθε είδους «Μπαρμπαρούσηδων» δεν έχει καμιά σχέση με τη χώρα στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία.

Όσοι ονειρεύονται τάγματα εφόδου και επενδύουν στην πτώση της κυβέρνησης θα πάρουν την απάντηση από τον ίδιο το λαό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις