Στην Κρήτη παίζουν σκάκι και μέσα στη θάλασσα (video)

Ένα ξεχωριστό και άκρως δροσιστικό θέαμα πρόσφεραν στους έκπληκτους τουρίστες της παραλίας της Ανάληψης Χερσονήσου, σκακιστές που έπαιζαν το αγαπημένο τους άθλημα στην κυριολεξία μέσα στη θάλασσα.

Ο βασιλιάς έβαλε τη βασίλισσα, τον στρατό του, τα άλογα και τους πύργους, μέσα στη θάλασσα για να “πολεμήσουν”.

Οι σκακιστές έβαλαν τα μαγιό τους πήραν το τραπεζάκι και τις καρέκλες τους και το Διεθνές τουρνουά σκακιού πήγε για… μπάνιο.

Η ευχάριστη αυτή έκπληξη έγινε στα πλαίσια του 2ου Διεθνούς σκακιστικού τουρνουά ( Hersonissos int. Chess Tournament 17-24.06.2018) που διεξάγεται στο ξενοδοχείο Lyttos Beach με διοργανωτές την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου, την ΣΑ Χερσονήσου, το Ηράκλειο ΟΑΑ και το ΣΟ ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ με την συνδιοργάνωση της Περιφερικής ενότητας Ηρακλείου, από τις 17 έως τις 24 Ιουλίου με συμμετοχές από πολλούς διακεκριμένους σκακιστές από 14 συνολικά χώρες.

Πηγή: cretapost.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις