Υπόκλιση ανθρωπιάς των πυρόπληκτων σε αλληλέγγυους – Τα ιδιόχειρα σημειώματα (εικόνες)

Οι φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν την 23η Ιουλίου στην Ανατολική Αττική και οδήγησαν στην απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών και εκτεταμένων καταστροφών, προκάλεσαν ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης σε όλη τη χώρα, αλληλεγγύη που πήρε ποικίλες μορφές.

Μία από αυτές ήταν η συναυλία που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε την 1η Αυγούστου στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, όπου τραγούδησαν αφιλοκερδώς μεταξύ άλλων -όπως και αφιλοκερδώς δούλεψαν όσοι συμμετείχαν- οι Nightstalker, οι Last Drive, οι 1000Mods, οι Panx Romana, οι Θραξ Πankc.

Τα έσοδα από τη συναυλία αυτή, είχε προαναγγελθεί ότι θα δίνονταν απευθείας στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφές, κάτι που άρχισε να γίνεται λίγο μετά την άκρως πετυχημένη διεξαγωγή της.

Τα πρώτα ποσά (2.000 ευρώ σε κάθε οικογένεια) δόθηκαν, και οι διοργανωτές της συναυλίας έδωσαν στη δημοσιότητα τα ευχαριστήρια λόγια κάτω από την υπεύθυνη δήλωση που συμπλήρωσε κάθε ένας που έλαβε το ποσό.  

Ό,τι και να πει κανείς διαβάζοντας όσα έγραψαν οι άνθρωποι αυτοί, είναι απλά περιττό…

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις