Σε εξέλιξη πυρκαγιά στη Σαρωνίδα – «Εχθρός» ο δυνατός άνεμος

  • Εκδηλώθηκε σε περιοχή με ξερά χόρτα στο 44ο χλμ Αθηνών – Σουνίου
  • Επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε περιοχή με ξερά χόρτα στο 44ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, στο δήμο Σαρωνικού.

Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς που καίει χαμηλή βλάστηση επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Από αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε κάποιες περιπτώσεις που η φωτιά πλησίασε σπίτια αντιμετωπίστηκε από άντρες που επιχειρούν στο σημείο.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις