Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα στου Φιλοπάππου – Δίνει «απαντήσεις» το κινητό

  • Οι αρχές ακολουθούν τα ίχνη του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης από την Πορτογαλία, το οποίο έκλεψαν οι δράστες
  • Το στίγμα του κινητού εντοπίζεται σε μια νοητή ευθεία από την Ακρόπολη προς την Ομόνοια
  • Ο κύκλος των υπόπτων περιορίζεται. Οι αστυνομικοί φαίνεται πως καταλήγουν σε συγκεκριμένα άτομα μετά τις μαρτυρίες και τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 25χρονου φοιτητή στου Φιλοπάππου, με την αστυνομία να έχει ανακαλύψει ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.
Οι αρχές ακολουθούν τα ίχνη του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης από την Πορτογαλία, το οποίο έκλεψαν οι δράστες, ακολουθώντας παράλληλα τη μεθοδολογία που εφάρμοσαν και για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη.
Από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας το στίγμα του κινητού εντοπίζεται σε μια νοητή ευθεία από την Ακρόπολη προς την Ομόνοια. Ωστόσο, στη συνέχεια το τηλέφωνο έκλεισε.
Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή, πηγαίνοντας σε μαγαζιά αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας και αναζητώντας τον συγκεκριμένο τύπο κινητού, το οποίο πιθανότητα πούλησαν οι κακοποιοί και περιμένουν πότε και που θα ενεργοποιηθεί ξανά.
Πολύ κοντά στη σύλληψη των ενόχων
Παράλληλα, ο κύκλος των υπόπτων περιορίζεται. Οι αστυνομικοί φαίνεται πως καταλήγουν σε συγκεκριμένα άτομα μετά τις μαρτυρίες και τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει.
Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται υπολείμματα από σπασμένα μπουκάλια και άλλα αντικείμενα που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σημείο που οι δράστες επιτέθηκαν στον 25χρονο φοιτητή και τη φίλη του.
(star.gr)
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις