Συγκλονίζει η Γαλλίδα για την ομηρία της από τον 34χρονο: Πιστεύω ότι έχει διπλή προσωπικότητα

  • Η γυναίκα διέψευσε τους ισχυρισμούς του 34χρονου, οτι την κρατούσε δεμένη και φιμωμένη με τη θέλησή της
  • «Είναι άνδρας που θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο και να ελέγχει τους άλλους»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την ομηρία της 40χρονης Γαλλίδας στη ΛαμίαΗ γυναίκα με δηλώσεις της στον ALPHA διέψευσε τους ισχυρισμούς του, οτι την κρατούσε δεμένη και φιμωμένη με τη θέλησή της.

Παράλληλα, στις φυλακές Λαμίας αναμένεται να οδηγηθεί ο 34χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται οτι την κρατούσε αιχμάλωτη.

Η ίδια μιλώντας στον Alpha αποκάλυψε: «Έβγαλα εισιτήριο για τις 12 Σεπτεμβρίου και συμφωνήσαμε να μείνω στην Ελλάδα για 3 εβδομάδες με έναν μήνα. Μετά συμφωνήσαμε να ζήσω εδώ μαζί του. Δεν ήξερα ότι θα προσπαθήσει να με κρατήσει φιμωμένη σε ένα δωμάτιο, και δεν συμφώνησα σε κάτι τέτοιο. Για να σώσει το τομάρι του δεν θα παραδεχθεί αυτό που έκανε για να έχει μικρότερα προβλήματα», λέει η 40χρονη γυναίκα.

Όπως είπε, όταν της ζητούσε να τον λύσει στην έβριζε: «Με έβρισε, δεν με χτύπησε, είναι άνδρας που θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο και να ελέγχει τους άλλους. Είχε νεύρα, πιστεύω ότι έχει διπλή προσωπικότητα»

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις