Ξεκίνησε να πάει στην Τήνο για να προσκυνήσει αλλά κατέληξε με χειροπέδες – Κατηγορείται για βιασμό

Ξεκίνησε να πάει για προσκύνημα στην Τήνο αλλά κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενος για βιασμό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο λόγος για έναν 46χρονος ο οποίος, σύμφωνα με το Cylades24.gr, κατέληξε στο Α.Τ. Τήνου έπειτα από καταγγελία 33χρονης φίλης του για βιασμό.

Όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν ενώ είχαν πάει μαζί στην Τήνο για να προσκυνήσουν. Ωστόσο, κάτω από άγνωστες συνθήκες η 33χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού.

Έτσι, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες στον 46χρονο ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Σύρου.

Πηγή: Cyclades24.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις