Διέλυσαν βιτρίνα καταστήματος στην Πεύκη και πήραν κινητά, tablet και υπολογιστές

«Γυαλιά-καρφιά» έκαναν άγνωστοι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης, ένα υποκατάστημα αλυσίδας, επί της Λ. Ειρήνης 27, στην Πεύκη.

Οι δράστες εισέβαλαν με αυτοκίνητο στην είσοδο για να διαλύσουν τα ρολά και τη βιτρίνα, εισήλθαν στο κατάστημα και αφαίρεσαν μεγάλο αριθμό κινητών τηλεφώνων, tablet και λοιπών ηλεκτρονικών συσκευών.

Οι κινήσεις τους ήταν αστραπιαίες, κράτησαν ελάχιστα λεπτά και αφού κατάφεραν να αφαιρέσουν όσα περισσότερα προϊόντα μπορούσαν, στη συνέχεια διέφυγαν με την λεία τους, πριν προλάβει να φτάσει στο σημείο η Αστυνομία.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις