Ο Ρουβίκωνας έκανε εξακρίβωση στοιχείων σε αστυνομικούς (video)

Ένα περίεργο περιστατικό έξω από το σπίτι μέλους του Ρουβίκωνα στην περιοχή του Ζωγράφου καταγγέλλει η αναρχική ομάδα. Όπως υποστηρίζουν τα μέλη της ομάδας σε κείμενο που ανέβασαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν από αστυνομικούς να τους επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα όταν τους εντόπισαν να βρίσκονται έξω από σπίτι που διαμένει μέλος της αναρχικής ομάδας.

Αναλυτικότερα, όπως καταγγέλλει η ομάδα, το πρωί της Πέμπτης ένα μέλος του Ρουβίκωνα παρατήρησε έξω από το σπίτι του την επίμονη και ύποπτη παρουσία δύο ατόμων, με αποτέλεσμα να ενημερώσει και άλλα μέλη για το περιστατικό. Όταν έφτασαν στο σημείο, έκαναν έλεγχο στις ταυτότητές τους και διαπίστωσαν ότι ήταν αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την υπηρεσία τους, ακολούθησε αστυνομική κινητοποίηση αλλά οι νεαροί είχαν ήδη αποχωρήσει. Ο Ρουβίκωνας αναφέρει ότι έκανε τον έλεγχο, γιατί σπίτια αναρχικών έχουν γίνει στόχος ακροδεξιών.

Το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις