Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέο περιστατικό με τον 21χρονο στη φυλακή – Απειλούσε να σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο

Ένα νέο επεισόδιο μέσα στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται, δημιούργησε ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Ο  21χρονος -σύμφωνα με τις πληροφορίες- το βράδυ του περασμένου Σαββάτου απείλησε, με σπασμένα γυαλιά, να σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο.

Όλα άρχισαν όταν βγήκε εκτός ελέγχου, έσπασε γυαλιά και στη συνέχεια απείλησε τον υπάλληλο που βρισκόταν μπροστά του. «Θα σε σφάξω» του έλεγε προκαλώντας αναταραχή μέσα στις φυλακές Γρεβενών, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην πτέρυγα, προκειμένου να ηρεμήσει ο νεαρός κρατούμενος, για να μην κινδυνέψει κανείς.

Ο Ροδίτης πέρασε και πάλι πειθαρχικό συμβούλιο, καθώς οι κανόνες μέσα στη συγκεκριμένη φυλακή είναι αυστηροί. Είναι, μάλιστα, η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ πριν λίγο καιρό  είχε πιει χλωρίνη μέσα στη φυλακή.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις