Το σπαρακτικό σημείωμα που άφησε η 14χρονη – «Πονάω, δεν αντέχω άλλο»

Σπαρακτικό είναι το σημείωμα που άφησε η 14χρονη, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της το μεσημέρι της Πέμπτης πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 14χρονη μαθήτρια, φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με έναν 43χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών στη γειτονιά του άτυχου κοριτσιού.

Ο 43χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στη ΓΑΔΑ, ενώ  έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του, με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το σημείωμα που άφησε η 14χρονη για τον 43χρονο

«Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις