Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή – Εμπλέκονται ο εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ και ο γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην παραλιακή οδό, με θύματα δύο 19χρονους, οι οποίοι φέρεται να είναι ο γιος του εφοπλιστή, Νίκου Πατέρα και ο εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ.

Το Mini Cooper στο οποίο βρίσκονταν οι δύο 19χρονοι (οδηγός ήταν ο Διαμαντής Πατέρας) έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, ενώ στο ύψος του μαγαζιού «Ποσειδώνιο» χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες και αναποδογύρισε.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, με τον εγγονό του Μιλτιάδη Έβερτ να είναι πιο ελαφριά τραυματισμένος, ενώ ο γιος του εφοπλιστή βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις