Μυστηριώδης εξαφάνιση στην Κρήτη – Ώρες αγωνίας για 20χρονο φοιτητή

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια ενός 20χρονου φοιτητή στη Κρήτη, καθώς ο νεαρός εξαφανίστηκε από το βράδυ της Παρασκευής (14/06). Εξεδόθη missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο φοιτητής που κατάγεται από Καβροχώρι, περιοχή στο Ηράκλειο ήταν στο εξωτερικό, καθώς σπούδαζε στο Πόρτσμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και επέστρεψε στον τόπο του προκειμένου να δει τους συγγενείς του.

Ο 20χρονος εθεάθη τελευταία φορά στην περιοχή του «Κάμπου» Καβροχωρίου. Το ανησυχητικό είναι πως ο φοιτητής δεν συνήθιζε να χάνεται δίχως να ενημερώνει κανέναν. Επίσης, δεν έχει πάρει μαζί του κανέναν προσωπικό αντικείμενο, ούτε το κινητό του. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «cretapost.gr», η μητέρα και οι συγγενείς του απευθύνουν έκκληση μέσω των social media σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον νεαρό φοιτητή ή τον έχει δει να κινείται κάπου να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές.

Σχετική αναγγελία της εξαφάνισης του 20χρονου εξέδωσε και το Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέροντας τα εξής:

«Στις 14/6/2019, στις 21:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καβροχωρίου Ηρακλείου Κρήτης, ο Κοσμάς Κακούρης 20 ετών. Ο Κοσμάς Κακούρης έχει ύψος 1,60μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Για την εξαφάνιση του Κοσμά Κακούρη ενημερωθήκαμε σήμερα απογευματινές ώρες και κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Κοσμά Κακούρη καθώς ενδέχεται συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

(με πληροφορίες από cretapost.gr)

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις