Νέα τραγωδία στη Λοκρίδα – Γιος βρήκε τον πατέρα του σε μια λίμνη αίματος

Συγκλονισμένη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες είναι η τοπική κοινωνία της περιοχής Λιβάδι στην Ελάτεια καθώς το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου ένας 31χρονος βρήκε τον 67χρονο πατέρα του νεκρό, σε μια λίμνη αίματος, πυροβολημένο από την κυνηγετική του καραμπίνα.

Οι δύο άνδρες πάει μαζί το  πρωί στο ποιμνιοστάσιο, όμως ο νεαρός χρειάστηκε να φύγει για κάποια δουλειά και επέστρεψε πίσω το μεσημέρι, βρίσκοντας τον πατέρα του στην παραπάνω κατάσταση.

Αμέσως κλήθηκαν οι αρχές οι οποίες πήραν το πτώμα και ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό, αρχικά ερευνώντας το όπλο που φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε από τον 67χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη αυτοκτονία σε 48 ώρες στην ευρύτερη περιοχή καθώς στη γειτονική Αμφίκλεια ένας 62χρονος οικογενειάρχης είχε κόψει το νήμα της ζωής του με τον ίδιο τρόπο μπροστά τα μάτια της γυναίκας τους.

(Με πληροφορίες από LamiaReport.gr)

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις