Βρέθηκε σώος και αβλαβής ο 8χρονος που χάθηκε στην Ιεράπετρα

Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες στην υπόθεση με το 8χρονο αγοράκι που χάθηκε την Κυριακή (21/07) Σταυροχώρι της Ιεράπετρας. Μετά από συντονισμένες ενέργειες και μια μεγάλη επιχείρηση των αρχών, το παιδί εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του. Έτσι έλαβε τέλος και η αγωνία των συγγενών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός είχε πάει με τον πατέρα και τον παππού του σε κτήμα ιδιοκτησίας τους για να πραγματοποιήσουν αγροτικές εργασίες αλλά κάποια στιγμή χάθηκε. Παρά τις προσπάθειες των συγγενών του δεν βρέθηκε με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το παιδί, ανήκει στην κατηγορία ΑμΕΑ καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής, γεγονός που δυσκόλεψε το έργο των αρχών.

Λίγο πριν από εννιά το βράδυ της Κυριακής (21/07) η επιχείρηση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και ο μικρός επέστρεψε στην αγκαλιά των οικείων του.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του συμμετείχαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ΕΔΕΑΚ Σητείας, και εθελοντές από την περιοχή.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις