Αμαλιάδα: Κατέρρευσε μεταλλική πόρτα παιδικής χαράς

Τυχεροί πρέπει να αισθανόμαστε που την ώρα που κατέρρεε η μεταλλική συρόμενη πόρτα στην παιδική χαρά της Αμαλιάδας, δεν έπαιζαν παιδάκια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Μακεδονίας και ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιος από το πεζοδρόμιο, ακόμη και από τον δρόμο.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η συγκεκριμένη παιδική χαρά, όπως και άλλες είναι υπό αναβάθμιση και ήδη έχουν τοποθετηθεί κάποια καινούργια όργανα αλλά η πόρτα το τελευταίο κυρίως διάστημα παρέμενε μισάνοιχτη και άρα ο χώρος είναι προσβάσιμος για μικρούς και μεγάλους.

Βέβαια, το πρωί της Παρασκευής (16/08) η πόρτα βρέθηκε και πάλι στη θέση της, κομμένη και δεμένη με σκοινί και η παιδική χαρά ορθάνοιχτη.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις