Ολυμπία Οδός: Πότε κλείνουν οι κόμβοι σε Λουτράκι και Επίδαυρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένονται από την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου στην Ολυμπία Οδός, στους κόμβους Λουτρακίου και Επιδαύρου, λόγω εργασιών που αφορούν το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων.

Συγκεκριμένα:

Στον κόμβο Λουτρακίου από τις 22:00 της Δευτέρας έως τις 06:00 της Τρίτης, στους κλάδους εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Αθήνα. Η κυκλοφορία στο διάστημα αυτό θα εξυπηρετείται μέσω της Παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, του τοπικού δικτύου της περιοχής και των κόμβων Επιδαύρου και Αγίων Θεοδώρων.

Στον κόμβο Επιδαύρου την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 22:00 έως τις 06:00 της Πέμπτης, στους κλάδους εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Πάτρα. Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω της Παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, του τοπικού δικτύου της περιοχής και των κόμβων Λουτρακίου και Αρχαίας Κορίνθου.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν τις αντίστοιχες ώρες την επόμενη μέρα.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Πηγή: Ολυμπία Οδός: Πότε κλείνουν οι κόμβοι σε Λουτράκι και Επίδαυρο - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις