Λουτράκι: Δεύτερο κρούσμα από το «παιχνίδι του πνιγμού» (video)

Άλλο ένα παιδί κινδύνευσε στο Λουτράκι από το διαδεδομένο όπως φαίνεται «παιχνίδι του πνιγμού» που έπαιζε με τους φίλους του.

Αυτή την φορά πρόκειται για κορίτσι το οποίο πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με τον 12χρονο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αθηνών εξαιτίας του επικίνδυνου παιχνιδιού. Το Open μετέδωσε βίντεο-ντοκουμέντο που έχει ανεβάσει στα social media μια μαθήτρια η οποία πηγαίνει στο Γυμνάσιο του Λουτρακίου.

Την ίδια ώρα, ο θείος του 12χρονου αγοριού που τραυματίστηκε, μίλησε για τον λόγο που ο έφηβος έπαιξε το συγκεκριμένο παιχνίδι. «Εχει γίνει της μόδας ένα καινούριο παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά. Κρατούν την ανάσα τους για δέκα φορές και κάνουν ένα βαθύ κάθισμα. Ο άλλος σφίγγει στο λαιμό το παιδί ή στο στήθος και το παιδί πέφτει λιπόθυμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Λουτράκι: Δεύτερο κρούσμα από το «παιχνίδι του πνιγμού» (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις