Μεγάλες πλημμύρες στη Ζαχάρω: «Έσπασε» ο Καϊάφας – Ζημιές σε σπίτια και καλλιέργειες (video)

Άσχημη είναι η κατάσταση στη Ζαχάρω, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν τη νύχτα την Ηλεία την προηγούμενη νύχτα, δημιουργώντας πολλά προβλήματα. Η λίμνη Καϊάφα υπερχείλισε και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ρέματα και κανάλια της περιοχής «έπνιξαν» την περιοχή βόρεια της πόλης, καθώς και γύρω από το δημοτικό στάδιο.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν επικοινωνήσει με τις Αρχές και έχουν δηλώσει πως είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους καθώς τα νερά όχι μόνο δεν υποχωρούν, αλλά ακόμα και αυτή την ώρα ανεβαίνει η στάθμη τους. Η κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμα πιο άσχημη με δεδομένο πως αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται στην πόλη για να συνδράμουν τους πολίτες που έχουν υποστεί ζημιές.

(πληροφορίες από ilialive.gr, ΣΚΑΪ)

Πηγή: Μεγάλες πλημμύρες στη Ζαχάρω: «Έσπασε» ο Καϊάφας – Ζημιές σε σπίτια και καλλιέργειες (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις