«Να προλάβω το γήπεδο και ας… ξεμπαρκάρω»

ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ OPEN, ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ THΣ ΑΕΚ

Ένα ιδιαίτερα μεγάλο αφιέρωμα στην «Αγιά Σοφιά», το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προβλήθηκε στην εκπομπή του OPEN, «Open Sport». Αυτό περιλαμβάνει εντυπωσιακά πλάνα του γηπέδου καθώς και αποκλειστικές
συνεντεύξεις των project manager, Δημήτρη Ανδριόπουλου, του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρου, του Στέλιου Σεραφείδη και του ηθοποιού και οπαδού της ομάδας, Αντώνη Αντωνίου. Όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ θα αγωνίζεται ξανά στη φυσική της έδρα τη σεζόν 2021-2022, κάτι που επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο project manager του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος λέγοντας πως: «δεν μπορώ να προβλέψω εμπόδια ώστε η ΑΕΚ να μην παίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια τη μεθεπόμενη περίοδο. Ελπίζουμε του χρόνου τον Ιούνιο να μιλάμε για το άνοιγμα του νέου γηπέδου».

Παράλληλα συγκλονίζουν η ατάκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ένωσης και προέδρου του συλλόγου των παλαιμάχων, Στέλιου Σεραφείδη ο οποίος είπε: «να προλάβω το γήπεδο και ας… ξεμπαρκάρω» καθώς και του κ. Αντωνίου που εκμυστηρεύτηκε το πως φαντάζεται ο ίδιος την πρώτη μέρα το νέο του γήπεδο.

Το drone και η κάμερα της εκπομπής μπήκαν στους χώρους του υπό κατασκευή γηπέδου, δείχνουν την πρόοδο των εργασιών και - πέρα από το αμιγώς συναισθηματικό κομμάτι του θέματος – ρίχνουν μία διεισδυτική ματιά στην αναβάθμιση της περιοχής με την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου.

**Το κείμενο είναι από δελτίο Τύπου που λάβαμε. Το σχετικό βίντεο με λήψεις του γηπέδου και δηλώσεις, εδώ 
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις