Πρωτοσέλιδα που αποθεώνουν

Η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να μην αταφύγει η AEK σε ένσταση κατά του ΠΑΟΚ για την παράτυπη συμμετοχή δώδεκα παικτών του (αθεώρητα δελτία υγείας), και να κερδίσει το ντέρμπι της
περασμένης Κυριακής  στα χαρτιά, είναι αυτό που γράφαμε χθες βράδυ: μια έξυπνη κίνηση που φορτώνει για το μέλλον βάρος στις πλάτες του ΠΑΟΚ (και εξηγούσαμε γιατί). Το επιβεβαιώνουν και τρία σημερινά πρωτοσέλιδα που, σχεδόν, αποθεώνουν την ΑΕΚ και, εμμέσως, τον ηγέτη της:
* Η Live Sport: «Γιατί είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ να είσαι ΑΕΚ».
* Η Sport Time: «ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ».
* Η συλλογική Ώρα για Σπορ: «ΜΟΝΟ ΑΕΚ!»

Η Sport Day στην πρώτη σελίδα της εκτιμά ότι η ΑΕΚ με την απόφασή της «Απέφυγε τη σύγκρουση».
Βέβαια, υπάρχουν και τα αντίθετης κατεύθυνσης αθλητικά πρωτοσέλιδα. Ο Κόκκινος Πρωταθλητής αποφαίνεται ότι «Καθάρισαν τον ΠΑΟΚ με... χαρτί Υγείας» (λογοπαίγνιο με τα δελτία υγείας) και το Φως των Σπορ κάνει λόγο για «Παρωδία». Η θεσσαλονικιώτικη Metro Sport εκφράζει – τι άλλο; – αυτό που διακατέχει τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οργή» την οποία «Φέρνει η ντροπή».

«Ωραίος και μάγκας ο ''Τίγρης''»

Από τις πολιτικές εκδόσεις, η Εφημερίδα των Συντακτών έχει πρωτοσέλιδο χτύπημα με τίτλο «Η ΑΕΚ χαρίστηκε στον ΠΑΟΚ» και σύντομο κείμενο «Δεν έκανε ένσταση –ως όφειλε– και του... παραχώρησε τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ». Η Espresso έχει πρωτοσέλιδη προβολή με τίτλο «Ωραίος και μάγκας ο ''Τίγρης''», η Δημοκρατία χαρακτηρίζει την απόφαση της ΑΕΚ «Γενναία κίνηση» και ο Τύπος Θεσσαλονίκης αναφέρει στην πρώτη σελίδα «"Φιάσκο" ΠΑΟΚ χωρίς συνέπειες» («...η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει το ματς στα χαρτιά αν έκανε ένσταση», γράφει στο συνοδευτικό κείμενο).
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις