Πρωτοσέλιδο με κωδικό!

ΤΙ «ΛΕΝΕ» ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ Η.Μ.Ν.Σ.Γ. - 4 ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

Συχνά τα μεγάλα ντέρμπι αρχίζουν από τον Τύπο. Για το κυριακάτικο παιχνίδι Άρη-ΠΑΟΚ δεν υπήρξε εξαίρεση, το αντίθετο θα λέγαμε. Στη σημερινή έκδοση η εβδομαδιαία εφημερίδα «Άρης είσαι» (το λογότυπο συνοδεύεται με τη φράση «εσείς
διαλέξατε ομάδα, εμείς θεό») ο τίτλος είναι ανεπανάληπτος! Πρόκειται για αρχικά πέντε λέξεων, με το σύμβολο του χάσταγκ, που απευθύνονται σε «μυημένους»: Η.Μ.Ν.Σ.Γ. Από αυτές τις λέξεις μόνο οι τρεις μπορούν γραφούν χωρίς «μπιπ»: Ή-ρθαμε, Ν-α, Σ-ας. Οι άλλες δύο γράφονται με μικροκάλυψη: Μου-να, Γα-σουμε. Ο τίτλος με τα αρχικά συνοδεύεται ως τρεις αράδες ως υπέρτιτλους και όλος μαζί διαβάζεται:  Ρωτούσατε; Ανησυχούσατε; Σας λείψαμε; # Η.Μ.Ν.Σ.Γ.

Η ενθουσιώδης επάνοδος του Άρη από την ταλαιπωρία στις μικρότερες κατηγορίες συνοδεύτηκε με αυτήν τη συντομογραφία της των αρχικών από τη φράση «Ήρθαμε Μ. Να Σας Γ.» που γράφτηκε στο πρωτοσέλιδο της θεσσαλονικιώτικης εφημερίδας Δηλαδή δεν επινοήθηκε για το ντέρμπι της Κυριακής. Έχει αναγραφεί σε εορταστικό, πανηγυρικό, βιντεάκι για την επάνοδο (δεύτερη φωτογραφία) και στο facebook (τρίτη, τέταρτη και πέμπτη φωτογραφία).

Άρης και ΠΑΟΚ συναντήθηκαν τον περασμένο μήνα για το Κύπελλο με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ (1-1), ενώ ο τελευταίος τους αγώνας πρωταθλήματος έγινε τον Μάρτιο του 2014 (στο Χαριλάου 1-1) και σημαδεύτηκε με επεισόδια και αντεγκλήσεις από τις δύο πλευρές.Ακολουθήσετε το μπλογκ στη σελίδα του στο faceboook, δηλώστε το αν σας αρέσει 
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις