ΠΑΟΚ: ένα ακόμα βήμα έμεινε

Οι ομάδες δεν αγοράζονται, χτίζονται. Φράση κλισέ, αλλά διδακτική για την Μπενφίκα με τις μεταγραφές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που δεν φάνηκαν αρκετές να της δώσουν μια θέση
στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ με 2χ2 νίκες στην πορεία προς το όνειρο των ομίλων κάνει εξαιρετική αρχή. Συγκροτημένος, σοβαρός, κυρίως αποτελεσματικός στο έπακρο, με έναν υπέροχο στη δημιουργικότητα Γιαννούλη, έβαλε και αλλά ευρωπαϊκά χρήματα στα ταμεία του (πέντε εκατομμύρια ακόμα), και άλλον αέρα στα πανιά του με δύο πρώτες καθαρές νίκες: Μπεσίκτας 3-1 και Μπενφίκα 2-1 (2-0 έως το 94΄). Ένα βήμα ακόμα έμεινε (σε δύο αγώνες με την Κράσνονταρ), το πιο καθοριστικό. Το περιμένουμε.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις