Το Μουντιάλ από 32 δημοσιογράφους

Συνολικά 32 δημοσιογράφοι –όσες και οι ομάδες που μετέχουν στο Μουντιάλ– γράφουν για τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή που αρχίζει το απόγευμα της Πέμπτης στη Ρωσία. Τη συγκέντρωση τριών και πλέον δεκάδων ονομάτων κατάφερε το sputniknews.gr δίνοντας
βήμα σε τόσες πένες για πουν/γράψουν τι θέλουν να δουν στη διοργάνωση, ποια ομάδα υποστηρίζουν, τι θυμούνται από το παρελθόν του θεσμού, τι προβλέπουν κ.λπ.

Μεταξύ των 32 βρίσκουμε τους/τις Κώστα Βαϊμάκη, Γιάννη Τσαούση, Κατερίνα Αναστασοπούλου, Χρήστο Σούτο, Μάκη Διόγο, Αλέξανδρο Λοθάνο, Κώστα Νικολακόπουλο, Κώστα Γουλή, Αλέξανδρο Σόμογλου, Αντώνη Καρπετόπουλο, Βαγγέλη Μπραουδάκη, Γιαννίκο Δούσκα, Δημοσθένη Γεωργακόπουλο, Όλγα Στέφου κ.ά. Το θέμα είναι πλούσιο σε απόψεις, περιγραφές, αναμνήσεις και έχει ενδιαφέρον. Θα το βρείτε εδώ.
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις