«Πανιωνικά» και δημοσιογραφικά...

Ξημέρωσε Κυριακή με τον Πανιώνιο υποβιβασμένο, ταπεινωμένο. Με τους «αντίπαλους» οπαδούς να χαίρονται, να λοιδορούν. Λογικό. Ακόμα και αυτός ο ανυπόληπτος, εντός και εκτός γηπέδων,
σημερινός Πανιώνιος ενοχλεί γιατί υπάρχει 130 χρόνια και θυμίζει την ιστορία. Λογικό, γιατί παντού οι οπαδοί των «μεγάλων» είναι ίδιοι σ' όλη τη γη. Οι οπαδοί της Γιουβέντους χαίρονται όταν υποβιβάζεται η Τορίνο, πανηγυρίζουν της Ρεάλ Μαδρίτης όταν υποβιβάζεται η Ράγιο Βαγιεκάνο, λοιδορούν οι της Red Bull την Austria Salzburg. Η επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο δύσκολη για τον Πανιώνιο. Η τοποθέτηση των Panthers est.1983 Official ανοίγει τον διάλογο για τον σύλλογο.

Μάκης Διόγος
(Ανάρτηση στο fb του –βαθύτατα Πανιώνιου–  ταμία της ΕΣΗΕΑ, φίλου και παλιού συνεργάτη σε όμορφες ραδιοφωνικές μέρες) 

****
Ομάδες με τη φανέλα και την ιστορία του Πανιωνίου δεν πέφτουν. Ξαποσταίνουν.

Μανώλης Γρηγοράκης
(Ανάρτηση στο fb του –βαθύτατα «Ομιλίτη» (ΟΦΗ),– επίσης φίλου και παλιού συνεργάτη, πάλι σε όμορφες, «έντυπες», μέρες)
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις