Κομμουνιστική συνδρομή στο Netflix

Ο παππούς μου, o Βασίλης, ήταν κομουνιστής και συνδρομητής στον Ριζοσπάστη. Κάθε μέρα περνούσε ο άνθρωπος που ήταν εντεταλμένος από το ΚΚΕ για να μοιράζει την εφημερίδα στα Πετράλωνα και του άφηνε ένα φύλλο (το ίδιο και όταν κυκλοφορούσε ο Οδηγητής της ΚΝΕ). Το μεσημέρι που με έστελναν οι δικοί μου στον Λάμπη να πάρω τις άλλες εφημερίδες (ή τις εφημερίδες για
τους άλλους της οικογένειας), μου έδινε ένα κέρμα και ο παππούς μου: «Φέρε μου τον Ρίζο και με τα ρέστα πάρε ό,τι θες». Ετσι ένιωθε ότι στήριζε το κόμμα ακόμη περισσότερο. Ετσι κάνω και 'γω από σήμερα: αποφάσισα να πληρώνω δύο συνδρομές στο #Netflix.

Στέλιος Σοφιανός 
(Από το fb)
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις