Ώπα της, ο ΔΟΛ!

Πρωτοσέλιδος πόλεμος επιχειρηματικών συμφερόντων - Στοιχήματα για Μαρινάκη και ΔΟΛ

Να τα μας! Τα μαχαίρια βγήκαν πάνω στο τραπέζι; Μπορεί! Το σημερινό πρωτοσέλιδο των «Νέων» μιλάει δυνατά και εύηχα. Χτύπημα κατ’ ευθείαν και στον Ιβάν, την ώρα που ο επιχειρηματίας βρίσκεται με το ένα πόδι (αν όχι και με το μισό από το άλλο) στον «Πήγασο».
Την ίδια ώρα υπάρχουν άνθρωποι που σκίζουν τα διπλώματά τους (και δεν είναι απλώς διπλώματα μαντικής) βάζοντας στοίχημα για την πρόβλεψή τους ότι ο Μαρινάκης είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον ΔΟΛ ή, έστω, μερίδια του ΔΟΛ. Γι’ αυτό κάποιες γραμμές στον Τύπο (και στον ηλεκτρονικό) φαίνεται ότι αλλάζουν. Το καταλαβαίνεις προσέχοντας.. τα βασικά θέματα. Πώς προβάλλονται. Ποια επιλέγονται ως τέτοια, δηλαδή ως βασικά.
Ίσως να μη είναι μακριά η ημέρα που ιστορικές εφημερίδες (ή και λιγότερο ιστορικές) θα γίνουν πολεμίστρες αντιμαχόμενων επιχειρηματικών πλευρών. Και σε μια τέτοια περίπτωση κερδισμένος ΔΕΝ θα είναι ο Τύπος.
- από τοharddog-sport
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις