Τράγκας: Έχω συγκεντρώσει τόσα πολλά που δεν θα χωράνε στο αρχείο

Η γκρίνια του Γιώργο Τράγκα για την εγκυρότητα των μετρήσεων για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς έπιασε τόπο, όπως διαβάσαμε πριν από λίγες ημέρες. Αλλά η πολύ πρωινή δημοσιογραφική φωνή τού Παραπολιτικά fm δεν σταματάει να φωνάζει, να προειδοποιεί και να απειλεί ότι θα αποκαλύψει τις καταγγελίες
ακροατών του σε βάρος τής εταιρίας ραδιομετρήσεων. Το πρωί της Τετάρτης είπε για κάποιον ακροατή, ότι μόλις απάντησε στο τηλεφώνημα της σφυγμομέτρησης αναφέροντας «ακούω τον κύριο Τράγκα», αμέσως έπεσε το μηχάνημα! Είναι έτσι ακριβώς; Είναι κάπως έτσι; Ή καθόλου έτσι; Ο Γ.Τ. ξέρει. Ο ίδιος είπε, πάντως, ότι μαζεύει υλικό καταγγελιών (μαγνητοφωνήσεις) και τις αρχειοθετεί. Σε λίγο καιρό θα είναι τόσες που δεν θα χωράνε στο αρχείο τού Πειραιά, ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Έπιασε τόπο η γκρίνια του Τράγκα (από τους Zoornalistas εδώ και το το e-tetrdadio εδώ)
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις