Πύργος: Έδωσε προκαταβολή, αλλά το τροχόσπιτο ακόμα έρχεται…Θύμα διαδικτυακής απάτης καταγγέλλει ότι έπεσε ένα 41χρονος από τον Πύργο, καθώς επιχείρησε να αγοράσει τροχόσπιτο μέσω διαδικτύου, αλλά δεν του βγήκε σε καλό.


Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 41χρονος, εντόπισε μια ηλεκτρονική αγγελία πώλησης τροχόσπιτου έναντι του ποσού των 2.300 ευρώ και αποφάσισε να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά με τον πωλητή για να προχωρήσει την αγοραπωλησία.

Η συμφωνία, όπως προκύπτει από τα ως τώρα στοιχεία της καταγγελίας, προέβλεπε την πληρωμή προκαταβολής και στη συνέχεια παραλαβή του τροχόσπιτου.

Ο 41χρονος κατέθεσε το ποσό των 200 ευρώ που του ζητήθηκαν ως προκαταβολή και περίμενε την επομένη να του σταλεί το τροχόσπιτο στον Πύργο.

Τροχόσπιτο δεν ήρθε όμως, κάτι που έβαλε σε υποψίες τον 41χρονο, προτού καταβάλει και το υπόλοιπο των χρημάτων, για αυτό και μετέβη στις Αρχές να καταγγείλει τη διαδικτυακή απάτη.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Πύργου.

Πηγή: patrisnews


Πηγή: http://ift.tt/2AgrrNC

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις