Απίστευτη διάσωση! Πυροσβέστης πιάνει παιδί που πέφτει από τον τρίτο όροφο!Νέες συγκλονιστικές εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την διάσωση οικογένειας από κτίριο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες στην Τζώρτζια των ΗΠΑ.


Η φωτιά ξέσπασε στις 3 Ιανουαρίου και οι πυροσβέστες με κίνδυνο της ζωής τους έδωσαν μάχη με τις φλόγες σώζοντας 12 ανθρώπους.

Το πιο εντυπωσιακό πλάνο είναι αυτό που ο απελπισμένος πατέρας πετάει από τον τρίτο όροφο το παιδί του προκειμένου να σωθεί. Ο πυροσβέστης που ήταν ακριβώς από κάτω άνοιξε τα χέρια και έπιασε το παιδί που έπεσε στο κενό από το φλεγόμενο κτίριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Πάνω από 45 πυροσβέστες έδωσαν μάχη να σβήσουν την φωτιά και να σώσουν τους ενοίκους του συγκροτήματος κατοικιών στην επαρχία Ντεκαλμπ έξω από την Ατλάντα.

Οι σκηνές είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Γονείς πετούσαν τα παιδιά τους από τα μπαλκόνια για να τα σώσουν και οι πυροσβέστες με απίστευτες ικανότητες άνοιγαν την αγκαλιά τους και τα έσωζαν.


Πηγή: http://ift.tt/2AgrrNC

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις