Π. Λάμψιας για ΔΟΛ και Ψυχάρη: Θα τα γράψω όλα σε βιβλίο

Στον ΔΟΛ και στον Σταύρο Ψυχάρη χρωστάω σχεδόν τα πάντα. Πέρασα εκεί συνολικά πάνω από 22 χρόνια και δεν σβήνουν.
Τα τελευταία δύο χρόνια που γύρισα από καθήκον και χρέος οφειλόμενο ήταν δύσκολα και ενίοτε δραματικά. Θα τα γράψω κάποια στιγμή σε ένα βιβλίο.
Είμαι όμως πολύ υπερήφανος για τον αγώνα που δώσαμε με τόσους συναδέλφους και κρατήσαμε τις εφημερίδες ανοικτές κόντρα στις επιθυμίες της εξουσίας και άλλων πολλών.
Αυτή η περίοδος πέρασε και τα μέσα.
του ΔΟΛ είναι ακμαία και δυνατά – με ή χωρίς εμένα δεν έχει καμιά σημασία. Η ιστορία μάς λυπήθηκε και δεν μας... έσκασαν στα χέρια.
Είπα πράγματι φεύγοντας από τα «Νέα» ότι έκλεισε ένας κύκλος και είναι αλήθεια. Έφυγα γεμάτος μόνο θετικά συναισθήματα και συγκινήσεις. Δεν πήγε τίποτε στραβά, απλώς ολοκληρώθηκε αυτή η προσπάθεια. Τώρα πάμε για νέες περιπέτειες στον «Φιλελεύθερο».

- απόσπασμα από τη συνέντευξη στο «ΠΟΝΤΙΚΙ» του τέως διευθυντή των «ΝΕΩΝ» και νυν διευθυντή του «Φιλελεύθερου», Παναγιώτη Λάμψια
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις