Ν. Αναστασιάδης: Δεν Υπάρχει Λόγος Ανησυχίας Για Τις Τουρκικές ΚινήσειςO πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε την Τρίτη ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μετά την παρεμπόδιση από την Τουρκία το σαββατοκύριακο σκάφους που πραγματοποιεί έρευνες για φυσικό αέριο.


Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι οι πολίτες ανησυχούν, ο κ. Αναστασιάδης είπε: «Να μην ανησυχεί κανένας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από οποιονδήποτε. Οι χειρισμοί γίνονται κατά τρόπο αποτρεπτικό της οποιασδήποτε κρίσης, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα είτε στην οικονομία είτε στο κράτος».

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε την Κύπρο «να μην ξεπεράσει το όριο» στη διαδικασία έρευνας φυσικού αερίου στη νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Ο κ. Αναστασιάδης αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Τούρκου ομολόγου του.

Πηγή: Reuters
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις